ABOUT | CONTACT |

The Culture Team is een multicultureel gespecialiseerde groep marketing en management professionals onder leiding van Simone Buijzen, intercultureel executive coach, trainer en marketing expert.
Met 25 jaar internationale werkervaring, waarvan 18 jaar op locatie in Azië en Australië kent Simone alle professionele en persoonlijke uitdagingen van het expat leven. Haar praktische aanpak van internationale uitdagingen, bevlogen visie op leiderschap en teambuilding en haar uitstekende beheersing van de Engelse taal maken haar een effectieve begeleider voor internationale managers en teams.

Simone heeft voor vele multinationals waaronder Unilever, Cargill, KLM, Rabo Bank, Achmea, Murdoch Magazines en Saatchi & Saatchi succesvol internationale marketing en management trajecten voltooid. Ze zorgt er bij The Culture Team voor dat u met het meest geschikte programma en de meest geschikte interculturele professional wordt bediend.

The Culture Team Filosofie:
Wij geloven dat goede multiculturele communicatie een dominante factor in het succes van internationaal zakendoen is.

The Culture Team Visie:
Wij streven naar wederzijds intercultureel begrip, respect en vertrouwen dat solide internationale samenwerking creëert en succes dat de som der delen overstijgt.

The Culture Team Missie:
Wij creëren en ondersteunen optimale multiculturele communicatie binnen een interactieve, dynamische leeromgeving door het geven van relevante informatie, een heldere structuur en praktische ‘skills & tools”.

The Culture Team Aanpak:
Wij bieden u ervaren professionals met up-to-date internationale praktijkervaring en een uitgebreide theoretische interculturele kennis die tailormade oplossingen aanreiken die aansluiten op uw zakenrealiteit. Hiermee ondersteunen wij internationale managers, multiculturele teams, marketing managers en ondernemers om hun interculturele vaardigheden en competenties te ontwikkelen

Onze Specialisaties:
greenfield projecten & processen
management en teamprocessen
imago en merk ontwikkeling en lokale aanpassing
marketing en sales strategie